• Español

Gestió dels Components dels Aparells Elèctrics i Electrònics

A mesura que els dispositius electrònics reemplacen cada vegada més velles maneres d’emmagatzematge de dades i la comunicació, tant dins com fora de l’oficina, apareixen nous riscs de seguretat que plantegen si s’eliminen de forma adequada, motiu pel que a DYNAMIC® fem un seguiment dels dispositius electrònics des del moment en què arriben a la instal•lació fins a la disposició final utilitzant els nostres protocols, per garantir la destrucció de dades completa i la tranquil•litat del Client.

Quan els dispositius electrònics que contenen dades que es volen certificar la destrucció,  arriben al Centre DYNAMIC®, s’enregistren per primera vegada i se li assigna un número de lot, el que permet que tant Client com el nostre equip de tècnics de reciclatge facin el seguiment del dispositiu a través de cada pas del procés de reciclatge, independentment de si està programat pel seu re-condicionat, procés de reciclatge o la trituradora.

DYNAMIC® esborra dades per via electrònica o per mitjà de desmagnetització per assegurar que les seves dades no es vegin compromeses. Si els dispositius segueixen sent funcionals, seran restaurats o es descomponen en parts per a la seva reutilització, impedint que qualsevol part del seu dispositiu vagi a parar a un abocador.

No obstant això, si un dispositiu és obsolet o no hem estat requerits pel Client per destruir-ne prèviament les dades, serà enviat a les trituradores, que garanteixen la destrucció completa.

Quan el procés de trituració s’ha completat, el dispositiu s’ha transformat en les matèries primeres, com ara plàstics i metalls, el 100% dels quals són reciclats i s’envien a les foneries i fabricants.

Els certificats es poden sol•licitar en qualsevol moment per verificar que el dispositiu electrònic i qualsevol informació que contenia ha estat destruïda.